Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Yes, we did it: 240 km hardlopen in 24 uur voor HomeRun

25 juni 2018 | David van Dam | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Yes, we did it: 240 km hardlopen in 24 uur voor HomeRun!

240 km hardlopen in 24 uur, we hebben het echt gedaan! Het ging zelfs zo goed, dat we er 'slechts' 22 uur voor nodig hadden. Daarmee kwam team Van Maerlant vandaag iets na 12 uur als 2e binnen! Wat een geweldig evenement is HomeRun voor zo’n mooi en bijzonder doel: het Ronald McDonald Kinderfonds. Een onvergetelijke ervaring!

Op zaterdagochtend 23 juni vertrokken we met 24 begeleiders verdeeld over 3 bussen naar Utrecht voor de start op het Domplein. Nadat de HomeRiders om 14.00 uur waren vertrokken, mochten wij samen met de 23 andere HomeRun-teams een kwartier later beginnen aan onze tocht. Een estafetteloop van 240 km van Utrecht, via o.a. Rotterdam en Den Bosch weer terug naar Utrecht. 

De eerste uren verliepen boven verwachting goed waardoor we bij de snelste team hoorde. Het is weliswaar geen wedstrijd, maar toch zoekt iedereen ook tijdens zo'n tocht zijn eigen grenzen op. Het was dan ook prachtig om te zien dat iedere deelnemer op zijn eigen manier boven zichzelf wist uit te stijgen.

Aan het einde van de nacht kwamen we moe maar nog ontzettend strijdbaar aan in Den Bosch bij checkpoint 4 De Vliert, waar we enthousiast werden ontvangen door enkele collega's en zelfs enkele leerlingen! Dat én de geweldige verzorging door de organisatie zorgden ervoor dat we enorm strijdbaar waren om ook het laatste deel te volbrengen.

Uiteindelijk kwamen we iets na 12 uur als 2e team aan op het Domplein waar we opgewacht werden door honderden belangstellenden, waaronder ook veel familie, vrienden en collega's! Een finish met een lach en een traan, een belevenis om nooit meer te vergeten!!!

Ook hebben we het Algemeen Dagblad gehaald met deze prestatie!

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor de steun en donaties die we hebben mogen ontvangen, in het speciaal onze hoofdsponsoren Acer, bouwbedrijf Van Wijnen, Thomas International, Slag & Aben advocaten, Albert Heijn Drunen, autobedrijf Van der Stelt, Van Gorp Uitvaartzorg, elktro Van Santvoort, loodgietersbedrijf Mark de Laat en vakgarage Albert van der Linden, autoverhuur Zuid en taxi/verhuur Van den Hurk. Uiteindelijk hebben we met onze actie ruim 15.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds en dan met name het huis in Utrecht, waar we een speciale band mee hebben. 

 

 

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.