Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Persbericht Barbara Baelemans benoemd tot algemeen directeur van het Munnikenheide College

6 juli 2018 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Barbara Baelemans-de Swart benoemd tot algemeen directeur van het Munnikenheide College in Etten-Leur en Rucphen. Op dit moment is zij directeur Logistiek en Mobiliteit bij ROC Tilburg. Barbara Baelemans start per 1 oktober 2018 in haar nieuwe functie. Zij volgt Carina Reuvers op die op 1 oktober 2018 met pensioen gaat.

Barbara Baelemans is sinds 2012 directeur van de school voor Logistiek en Mobiliteit bij ROC Tilburg (onderdeel van OnderwijsGroep Tilburg). Als integraal manager is zij eindverantwoordelijk voor het financiële beleid, het personeelsbeleid en de kwaliteitszorg en is zij onderwijskundig leider. Daarnaast is zij onder meer projecteigenaar en voorzitter van de regiegroep Studenten Informatie Programma (STIP), voorzitter van de overleggroep bedrijfsvoering en van het Platform Promotie Techniek.

Zij begon haar carrière in 1994 bij Interpolis. Een jaar later werd ze senior intercedente bij Randstad Uitzendbureau en vanaf 2004 procesadviseur bij de afdeling Business Concept van Randstad. In 2008 begon Barbara Baelemans bij ROC Tilburg in de functie van projectleider voor de scholen techniek en als secretaris van acht verschillende ROBO’s, Regionaal Overleg tussen Bedrijfsleven en Onderwijs. 

Barbara Baelemans heeft HTS bedrijfskunde gestudeerd aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven en Beleid- en organisatiewetenschappen aan Tilburg University. 
Daarnaast heeft zij diverse trainingen en cursussen gevolgd, onder meer op het gebied van management en leiderschap.

Barbara Baelemans is 47 jaar en woont met haar partner en twee kinderen in Berkel-Enschot.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.