Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Uitnodiging OMO2 - Het thema is AAN!

5 oktober 2018 | Paul Verzellenberg - OMO2 | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Vereniging | Koers 2023 | Medewerkers

Uitnodiging OMO2
Thema AAN!
Zet jezelf en jouw team aan

Woensdag 24 oktober
13:00-18:30 uur
Cacao fabriek Helmond

Van harte nodigen we jullie uit voor de eerste bijeenkomst van OMO2 van dit schooljaar. Het thema is AAN! Met deze studiemiddag krijg je een gezonde dosis 'aanspiratie'. Voor jezelf en voor je team. In onze ogen een prettige boost waarmee je verder kan in de rest van het schooljaar.

Programma 

13:00 uur

 Inloop - koffie/thee met gebak

13:30-14:30 uur

 Openingsspreker Pieter van de Hoogenband

14:30-17:00 uur

 Keuze uit twee workshops
 Workshop 1; Zet je team aan 
 Workshop 2; Lust in je leven door schrijven

17:00-18:00 uur     

 Afsluiting borrel met een lekkere hap

Inschrijven tot 17 oktober dus ben op tijd!

Inschrijven Thema middag AAN!

Kijk hier voor het volledige programma 2018-2019

Openingspreker Pieter van den Hoogenband

Drievoudig Olympisch Kampioen zwemmen Pieter van den Hoogenband is een waar Olympisch fenomeen. Een sporter, die als het er om ging, altijd het beste uit zichzelf wist te halen. Hij vertelt hoe hij zijn grenzen verlegde en het verschil maakte met de rest van de wereldtop. Hoe haal je het beste uit je zelf en wat is presteren onder druk, hoe verzamel je een team mensen om je heen om je beoogde doelen te bereiken, zijn thema’s die Pieter tijdens zijn presentatie naar voren laat komen. Voel je vrij om vragen te stellen!

Pieter was recentelijk sportief directeur van het Europees Jeugd Olympisch Festival in Utrecht en is initiator van de Topsport Community, waar hij de top van het bedrijfsleven, de wetenschap en de sport bij elkaar brengt om kennis te delen.

Workshop 1 Zet je team AAN door Ingrid van Ierland en Nadine Rozenberg

Alles draait om communicatie

In een team dat AAN! staat, lijkt alles vanzelf te gaan. Binnen een onderwijsteam merk je dan dat mensen beseffen wat ze betekenen voor de leerlingen en hun collega’s op school. Dat ze op zoek blijven naar manieren om élke leerling te zien. 

 

Een sprookje? Hoeft niet.

Tijdens deze praktische, verkorte masterclass krijg je inzicht in de dingen die je als leidinggevende kunt doen om jouw team AAN! te laten staan. Iets met je mensen vertellen waar ze heen moeten… Oog en oor hebben voor ieders intrinsieke motivatie... En leren van elkaar wat wel en niet werkt… Doe je mee? Van harte  welkom! Zorg dat je je wens of een doel voor je team op zak hebt, dan kun je gericht met onze handvatten aan de slag.

Workshop 2: Lust in je Leven door Schrijven

Schrijven -los van niveau of genre- vereist een verbinding met jezelf. Bij wie veel professioneel schrijft kan dat originele verbond nog wel eens bedolven raken onder deadlines en al dan niet zelfopgelegde regels. Deze workshop met columnist en schrijfster Geertje Couwenbergh is gericht op het opnieuw ontsteken van schrijfvuur. Je keert terug naar de energieke drie-eenheid van pen, lichaam en geest. Verwacht getimede schrijfopdrachten, beweging en uitwisseling. 

Deze workshop is gebaseerd op Geertje's boek ZIN: Lust in je Leven door Schrijven, waarover HP/De Tijd schreef: "Sans gêne fileert Couwenbergh het schrijfproces. Een bron van inspiratie voor elke auteur." 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.