Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Twee Helder-leerlingen in top 5 Biologie Olympiade

26 februari 2019 | Wieteke van Don | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Een mooie voorrondeperiode van de Biologie Olympiade 2019 voor Helder havo/vwo!

Jochem Eijsbouts uit leerjaar 2 behaalde de beste score en werd eerste in de categorie vwo-onderbouw! Ithran Groenen uit vwo 6 behaalde de vijfde plek in de categorie bovenbouw. Wij feliciteren de  winnaars van harte met deze geweldige prestatie! Zij horen bij de 185 uitverkorenen die de voorrondes met zo'n 20.000 deelnemers hebben doorstaan.

In totaal waren er 7 Helder-leerlingen uit leerjaar 2 die in de top 10% zijn gekomen en een oorkonde krijgen. Op school zijn hebben de winnaars een vogelvoederhuisje of insectenhotel gekregen.

Bovenbouw

Van de ca. 9500 leerlingen die meededen aan de bovenbouwtoets mogen de beste 100 leerlingen verder naar de tweede ronde. Die vindt dit jaar plaats bij de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit, op vrijdag 22 maart.

NBO 2019 – uitslag voorronde*

Onderbouw

In de onderbouw deden meer dan 10.000 leerlingen mee. Alleen de 50 beste vwo-leerlingen en de 50 beste havo-leerlingen komen op donderdag 4 april bij elkaar op de Aeres Hogeschool te Almere voor de tweede ronde van de juniorolympiade.

BOJ 2019 havo – uitslag voorronde *

BOJ 2019 vwo - uitslag voorronde *

Wij wensen de leerlingen alvast veel succes!

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.