Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

PERSBERICHT Rob van Eijck benoemd tot directeur OMO-bureau/ secretaris raad van bestuur

30 september 2019 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging

De raad van bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Rob van Eijck benoemd tot directeur OMO-bureau/secretaris raad van bestuur. Op dit moment is hij gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Valkenswaard. Rob is de opvolger van Hans van Dijk en start zijn nieuwe functie op 1 januari 2020.

Rob van Eijck startte zijn loopbaan als leraar in het primair onderwijs in Eindhoven waarna hij de overstap maakte naar het werkveld Personeel & Organisatie. Hij heeft vervolgens binnen een aantal gemeenten verschillende functies bekleed: van (leidinggevende) organisatie-(verander)kundige en directiefuncties tot eindverantwoordelijke (gemeente-)secretaris/algemeen directeur. In zijn loopbaan heeft het ontwikkelen van mensen en organisatie vanuit de missie en doelen van de organisatie altijd een centrale plek gehad. 

Rob van Eijck studeerde aan de Pedagogische academie (nu PABO) en naast zijn werk HBO Arbeidsmarktpolitiek/Personeelsbeleid en Antropologie, richting Cultuur, Organisatie & Management. Naast zijn werk heeft hij meerdere opleidingen en cursussen gevolgd, onder meer op het gebied van management-development-programma’s en projectmanagement.

Rob van Eijck is 58 jaar, geboren in Eindhoven. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Heeze.

Met vragen kunt u contact opnemen met Marit Goosen, coördinator communicatie van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs op telefoonnummer 013 595 55 92 of per e-mail.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.