Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Geef je mening

31 oktober 2019 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Medewerkers

Feedback is waardevol, en inspireert om het samen (nog) beter te doen. We hebben jouw ideeën nodig in het aankomende medewerkersonderzoek. Zodat we weten wat er goed gaat en wat er beter kan. Dit kan betrekking hebben op jezelf, de vereniging, de scholen en de teams. Op maandag 4 november start het medewerkersonderzoek onder alle medewerkers van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Effectory. Effectory is Europees marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek.

Invullen vragenlijst

Je ontvangt per e-mail (mailadres werk) een persoonlijke uitnodiging voor het onderzoek van Effectory. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de vragenlijst op elk moment, elke plek en op elk apparaat invullen. Het onderzoek is vertrouwelijk. Na het onderzoek verzamelt en analyseert Effectory de gegevens en presenteert deze vervolgens anoniem aan de schoolleiding. Via My Feedback krijg je zelf ook inzicht in je eigen antwoorden en in de resultaten van je school.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.