Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Talent en discipline!

3 juni 2020 | Renate Siemons | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Dit keer heeft zij de "Prix du Jeune Lecteur néerlandais" in de wacht gesleept. Deze prijs wordt uitgereikt door het Institut Français aan een Nederlandstalige leerling uit vwo 5-6 of een student uit het eerste jaar HBO die het beste opstel schrijft over een bepaald boek. Dit jaar hebben de leerlingen en studenten zich gebogen over Nos rêves de pauvres van Nadir Dendoune, een autobiografisch verhaal over het leven van de familie Dendoune in een van de Parijse banlieues. Mirte wist met haar opstel de jury te overtuigen van haar brede blik op het onderwerp en haar bijzonder poëtische taalgebruik. Mirte, chapeau!!! Volgend cursusjaar is Mirte te vinden op de universiteit in Brussel waar ze haar talent verder gaat ontwikkelen. Ze gaat namelijk Engels en Frans studeren! Succes, Mirte! We zijn trots op je!

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.