Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Afscheidnemende rectoren

24 september 2020 | Overige berichten | 0 reactie(s) Medewerkers

De afgelopen en komende periode hebben we, of gaan we afscheid nemen van een aantal van onze zeer gewaardeerde en betrokken rectoren. Alle vier hebben een imponerende staat van dienst. Voor allen van hen geldt dan ook dat het verlies van hun kennis en ervaring een aderlating is voor de vereniging.  Hun expertise, inzet en toewijding gaan we missen.

Dank aan Marijke Broodbakker, Huub van der Linden, Jan van Pelt en Jacques Marsmans voor het vele goede werk dat zij voor hun school/scholen en de vereniging hebben verricht. 

Marijke Broodbakker per 24 augustus 2020 met pensioen 


Afgelopen 24 augustus heeft Marijke Broodbakker afscheid genomen als rector van OMO scholengroep Tongerlo. Zij sluit daarmee haar werkzame leven bij de vereniging af. 
Marijke was vanaf 1 januari 1994 in dienst bij de vereniging in verschillende functies. Zij startte als conrector op het Franciscus College in Veghel. Daarna werd zij waarnemend vestigingsmanager op het Fioretti College in Sint Oedenrode waar zij vervolgens de functie van sectordirecteur vervulde. Op 1 augustus 1999 begon zij op het Zwijsen College in Veghel als conrector. Hier werkte ze tot 31 juli 2000. Vanaf deze datum verliet Marijke Broodbakker onze organisatie voor een aantal jaren om op 1 augustus 2004 terug te keren als rector van het Theresialyceum in Tilburg. Op 1 augustus 2008 startte ze als rector bij OMO scholengroep Tongerlo waar zij de laatste twaalf jaar van haar loopbaan deze functie vervulde.
De school en wij hebben inmiddels op gepaste wijze afscheid genomen van Marijke. 

Huub van der Linden per 1 oktober 2020 met pensioen

Huub van der Linden neemt op 1 oktober afscheid als rector van het Maurick College in Vught. Huub is vanaf 1 februari 1980 in dienst bij de vereniging. Zijn gehele loopbaan is hij werkzaam geweest bij het Maurick College. Hij startte op deze school als docent wis- en natuurkunde. In 1985 werd hij conrector. Vervolgens in 1993 adjunct directeur, in 2006 directeur beheer en organisatie, in 2008 waarnemend rector en vanaf 2011 tot heden rector. 
Je kunt met recht zeggen dat Huub van der Linden en het Maurick College met elkaar vergroeid zijn. Alle ontwikkelingen in de afgelopen (ruim) 40 jaar heeft hij meegemaakt, aangestuurd en begeleid. Een indrukwekkende periode die nu afloopt. De school en de vereniging zullen op gepaste wijze afscheid nemen van Huub.


Jan van Pelt per 1 oktober 2020 met pensioen

 

Jan van Pelt stopt per 1 oktober als rector van OMO Scholengroep De Langstraat in Waalwijk, Drunen en Kaatsheuvel. 
Jan werkt vanaf 2006 bij de vereniging als rector van OMO Scholengroep De Langstraat . Ruim 18 jaar heeft Jan zich op bijzonder evenwichtige wijze ingezet voor de scholengroep. Deze periode, en daarmee zijn loopbaan, komt nu ten einde. Binnenkort nemen de school en wij op gepaste wijze afscheid van Jan.

 

 

 

Jacques Marsmans per 1 december 2020 met pensioen

Jacques Marsmans sluit op 1 december aanstaande zijn werkzame leven bij de vereniging af als rector van het Elzendaalcollege in Boxmeer en Gennep. Jacques is vanaf 1978 bij de vereniging in dienst in verschillende functies. Hij startte als docent geschiedenis op Scholengemeenschap Were Di. Daarna werd hij op Were Di vervolgens conrector, adjunct-directeur en lid van de centrale directie. Op 1 augustus 2007 begon hij op het Elzendaalcollege; het eerste jaar als interim rector en een jaar later als rector. Na het bereiken van zijn pensioengerechtigde leeftijd op 1 december 2019 heeft de raad van bestuur hem gevraagd om nog een periode als rector van het Elzendaalcollege aan te blijven. Die periode loopt nu af en daarmee eindigt zijn carrière. De school en wij nemen op gepaste wijze afscheid van Jacques. De wervingsprocedure voor zijn opvolging wordt zo spoedig mogelijk gestart.

 

We wensen Marijke, Huub, Jan en Jacques alle goeds voor de toekomst!
Raad van bestuur.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over dit bericht, neem dan contact op met het team communicatie:
E: communicatie@omo.nl  

 

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.