Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Persbericht: Tom Heijnen benoemd tot rector Roncalli Scholengemeenschap

4 juni 2021 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen | Medewerkers

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Tom Heijnen benoemd tot rector van Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom. Op dit moment is hij directeur havo/vwo/tto op het Beatrix College in Tilburg. Tom start zijn nieuwe functie op 1 augustus 2021. Hij volgt Ludo Heesters op die 1 januari 2021 startte als locatiedirecteur bij het Scheldemond College in Vlissingen. 

Tom Heijnen startte zijn onderwijsloopbaan in 2005 als docent geschiedenis en maatschappijleer en tevens mentor en coach aan het Beatrix College. In 2010 werd hij daar teamleider vmbo en in 2016 directeur onderbouw. Sinds 2019 is Tom directeur havo/vwo/tto aan het Beatrix College. 

Aan de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg behaalde Tom zijn bachelor en master geschiedenis. In 2015 heeft hij zijn Master of Management in Education bij TIAS/Nimbas Business School in Tilburg met succes afgerond. Voordien studeerde hij aan de Fontys Rockacademie in Tilburg. 

Tom Heijnen is 40 jaar, geboren in Leiden. Na de middelbare schooltijd te hebben doorgebracht in het Noord-Hollandse Schagen is hij, wegens zijn studie aan de Rockacademie, in Tilburg terecht gekomen. Inmiddels woont hij met zijn vrouw in Berkel-Enschot. 

Over zijn nieuwe functie bij Roncalli Scholengemeenschap: “Ik zie er ontzettend naar uit om samen met het volledige team een nieuw hoofdstuk te mogen schrijven in de historie van het Roncalli. Een school die bij mij bekend staat als innovatief en eigentijds, waar een onderwijsvisie heerst die wat mij betreft uitstekend past bij wat de moderne maatschappij van onderwijs vraagt. Ik ben er trots op daarvan deel te mogen uitmaken.”

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.