Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Persbericht: Jaarverslag 2020 vereniging OMO: Bewegen in balans

25 juni 2021 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging

Op donderdag 24 juni 2021 heeft de ledenraad van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs nieuwe leden benoemd in de Raad van Toezicht en het jaarverslag van de vereniging over 2020 goedgekeurd, inclusief de jaarrekening. 

Leden Raad van Toezicht (per 1 juli 2021)

  • Lilian Damen, voorzitter kring Rabobanken Midden-Brabant en coöperatief directeur Tilburg e.o., is benoemd op voordracht van de Raad van Toezicht.
  • Herman Molenaar, Managing Director en Chief Financial Officer van Vanderlande, is benoemd op voordracht van de Raad van Toezicht.
    • Zij volgen Barbara Snijder en Frank Verhoeven op.
  • Hans Junggeburt is voor een tweede en tevens laatste zittingstermijn van vier jaar herbenoemd als lid op voordracht van de Raad van Toezicht. 

Plaatsvervangend voorzitter ledenraad

  • Edith van Montfort, Collega van Bestuur bij SAAMscholen, is benoemd als plaatsvervangend voorzitter van de ledenraad.

Jaarverslag 2020

Het jaarverslag bevat uitgebreide informatie over de ontwikkelingen binnen vereniging Ons Middelbaar Onderwijs als geheel en de activiteiten en resultaten op de verschillende scholen in het bijzonder. Het jaarverslag is gepubliceerd op www.omojaarverslag.nl

De Raad van Bestuur in het voorwoord:

“2020 heeft ons evenwicht verstoord, maar wij zijn daardoor niet uit balans geraakt, integendeel. Wij allemaal - medewerkers op de scholen en op het OMO-bureau - hebben laten zien dat we wendbaar zijn en er alles aan hebben gedaan om onze leerlingen onderwijs te blijven bieden.”

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.