Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Event "mijn onderwijsreis"

21 september 2021 | Caecile van Gorp | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

De Onderwijsreis is een event voor iedereen die geïnteresseerd is om in het VO, VSO en MBO te gaan werken. Of je nu starter bent, een studiekeuze gaat maken of je werkervaring uit het bedrijfsleven wil inzetten in het onderwijs; dit event is er voor jou.

Een inspirerende bijeenkomst waarbij je twee kennissessies kunt bijwonen. Kennissessies die passen bij jouw situatie, jij maakt de keuze, doelgerichte informatie dus. Onze deskundigen maken je wijzer over alles wat er bij komt kijken om leraar te worden. Tevens bieden we je een inspirerend verhaal aan over de internationale onderwijsreis die Erik en zijn broer Luuk maakten. Ga je mee?

Kijk verder op Onderwijsloket Midden-Brabant en schrijf je in: www.mijnonderwijsreis.nl.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.