Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Cathelijne Beekmans-Gommers benoemd tot rector Maaslandcollege

3 november 2021 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen | Medewerkers

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Cathelijne Beekmans-Gommers benoemd tot rector van het Maaslandcollege in Oss. Op dit moment is zij locatiedirecteur aan het Citadel College, locatie Griftdijk in Lent. Cathelijne start haar nieuwe functie op 1 februari 2022. Zij volgt Ivo Vis op die 1 september 2021 stopte als rector van de school.  

Cathelijne Beekmans (1970) studeerde medisch technische microbiologie (Middelbaar Laboratoriumonderwijs) in Eindhoven. In 1994 rondde ze de tweede graadsopleiding biologie af en in 2005 behaalde zij haar master eerste graads biologie. 

Tussen 1997 en 2000 werkte Cathelijne als docent biologie, nask en ANW op verschillende scholen in het land. Tot 2005 was zij werkzaam op het Rodenborch-College in Rosmalen als docent en mentor, waarna zij naar het Westeraam in Elst ging als docent, mentor, decaan en vervangend afdelingsleider. In 2008 werd Cathelijne afdelingsleider aan het Liemers College, locatie Heerenmäten in Zevenaar.
Sinds 2013 werkt zij op het Citadel College in Lent. Eerst als afdelingsleider vmbo-t bovenbouw en vanaf 2018 als locatiedirecteur van de locatie Griftdijk. 

Cathelijne heeft tijdens haar loopbaan diverse opleidingen/cursussen gevolgd en certificaten behaald op het vlak van onder andere management, leiderschap, financiën en didactiek. 

Cathelijne Beekmans is 51 jaar, geboren in Den Bosch. Zij is getrouwd en moeder van vijf kinderen in de leeftijd van 9 tot 20 jaar. Cathelijne woont met haar gezin in Arnhem. 

Over haar nieuwe functie bij het Maaslandcollege: “Ik vind het een eer dat ik rector mag zijn van het Maaslandcollege. Een mooie school met veel ruimte om maatwerk te bieden aan de leerlingen. Ik kijk uit naar de kennismaking en samenwerking met collega’s, leerlingen en hun ouders van het Maaslandcollege.”

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.