Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Angelique Penners benoemd tot directeur OMO-bureau

1 juni 2022 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging

Na een zorgvuldige werving en selectieprocedure heeft de Raad van Bestuur Angelique Penners benoemd tot directeur van het OMO-bureau. Op dit moment is zij managing director bij Jheronimus Academy of Data Science (JADS) in Den Bosch. De Raad van Bestuur heeft in januari 2022 besloten de combinatiefunctie ambtelijk secretaris/directeur te splitsen. Angelique start haar nieuwe functie op 1 september 2022.

Angelique startte haar loopbaan in verschillende posities in het vastgoed en kwam met die professie in 2011 terecht bij Technische Universiteit Eindhoven. In 2015 maakte ze de switch naar JADS de samenwerking tussen de beide Brabantse universiteiten op het gebied van data science. Angelique heeft JADS vanaf het begin mee opgezet en vanuit haar rol als managing director gebracht tot het eerste lustrum. Daarbij is ze verantwoordelijk geweest voor het op elkaar afstemmen en implementeren van alle bedrijfsvoering aspecten binnen het speelveld van de universitaire wereld. In haar loopbaan is het snelle schakelen tussen het operationele, tactische en strategische niveau, naast het vinden van creatieve oplossingen altijd essentieel geweest.

Angelique behaalde haar bachelor in bouwkunde aan Avans Hogeschool en haar master financial management aan Nyenrode Business Universiteit. Recent volgde ze het programma voor bestuurders in publieke en non-profit sector aan TIAS. Daarnaast vervulde en vervult Angelique verschillende bestuursfuncties in de culturele sector.

Zij is 45 jaar, getrouwd, moeder van drie kinderen en woont in Den Bosch.

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs
Ons Middelbaar Onderwijs, opgericht in 1916, is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden, geïnspireerd vanuit de katholieke traditie. De scholen van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs kennen een grote verscheidenheid die de bron vormt voor kennisdeling en daarmee voor het versterken van de professionaliteit van onze docenten. Door het benutten van schaalvoordelen zijn de scholen bovendien samen sterker en kunnen ze toch kleinschalig blijven. En daar profiteren onze leerlingen van.
Het OMO-bureau ontzorgt de schoolleiders door inzet van haar deskundigheid en door te adviseren over en te helpen bij de onderwijsondersteunende processen: HRM, planning & control, kwaliteitszorg, juridische zaken, ICT, huisvesting, communicatie en begeleiding bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen gaan we voor goed onderwijs. Kijk voor meer informatie op www.omo.nl.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.