Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Marga van der Zanden benoemd tot ambtelijk secretaris OMO

2 juni 2022 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging

Na een zorgvuldige in- en externe werving- en selectieprocedure heeft de Raad van Bestuur Marga van der Zanden benoemd tot ambtelijk secretaris van de Raad van Bestuur en Raad van Toezicht van vereniging OMO.
De Raad van Bestuur heeft in januari 2022 besloten de combinatiefunctie ambtelijk secretaris/directeur te splitsen. Sinds dit besluit vervult Marga deze rol als waarnemer. Vanaf 1 augustus start ze in haar nieuwe functie.

 

Marga is haar carrière begonnen als organisatieadviseur/ implementeur bij een dienstverlener in het publieke domein. Sinds 2005 werkt Marga bij het OMO-bureau waar ze begon als beleidsmedewerker HR. In de jaren die volgden heeft ze diverse functies vervuld van strategisch adviseur tot teamleider HR.

De laatste jaren werkte Marga onder andere als programmamanager aan een intensiveringsprogramma van Koers2023, als projectleider van het interne leiderschapsontwikkelingstraject en verschillende reorganisatie- en sociale plannen.

Zij is 46 jaar, samenwonend, moeder van twee zoons en woont in Veghel.

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs
Ons Middelbaar Onderwijs, opgericht in 1916, is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden, geïnspireerd vanuit de katholieke traditie. De scholen van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs kennen een grote verscheidenheid die de bron vormt voor kennisdeling en daarmee voor het versterken van de professionaliteit van onze docenten. Door het benutten van schaalvoordelen zijn de scholen bovendien samen sterker en kunnen ze toch kleinschalig blijven. En daar profiteren onze leerlingen van.

Het OMO-bureau ontzorgt de schoolleiders door inzet van haar deskundigheid en door te adviseren over en te helpen bij de onderwijsondersteunende processen: HRM, planning & control, kwaliteitszorg, juridische zaken, ICT, huisvesting, communicatie en begeleiding bij persoonlijke en professionele ontwikkeling. Samen gaan we voor goed onderwijs. 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.