Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Jaarverslag 2021 vereniging OMO: Aandacht maakt alles mooier

24 juni 2022 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging

Op donderdag 23 juni 2022 heeft de ledenraad van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs de heer Theo Camps herbenoemd als lid in de Raad van Toezicht en het jaarverslag van de vereniging over 2021 goedgekeurd, inclusief de jaarrekening.

Samenvatting jaarverslag 2021

Het jaarverslag bevat uitgebreide informatie over de ontwikkelingen binnen vereniging Ons Middelbaar Onderwijs als geheel en de activiteiten en resultaten op de verschillende scholen in het bijzonder.

Het is een zeer uitgebreid document. Om snel op de hoogte te kunnen zijn van de highlights over 2021 is een handzame samenvatting beschikbaar. 
Het volledige jaarverslag is gepubliceerd op www.omojaarverslag.nl

De Raad van Bestuur in het voorwoord:
“2021 blijft in onze herinnering een corona jaar. Veel verschillende maatregelen en online onderwijs. We hebben veel respect voor de medewerkers en tegelijkertijd zorgen om onze leerlingen. Zij hebben veel sociaal contact gemist. In 2021 hebben we een aantal sterke staaltjes samenwerking laten zien. Deze samenwerking is ieder jaar weer de sleutel tot succes.”

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.