Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

De Langstraat en De Overlaat tekenen intentieverklaring

22 juli 2022 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging

In april gaven Scholengemeenschap De Overlaat en OMO Scholengroep De Langstraat aan om elkaar intensief te gaan versterken en te inspireren om een rijk onderwijs in Waalwijk e.o. te behouden. Dit werd vandaag bevestigd door het tekenen van een intentieverklaring door Otto Dooijes (algemeen-directeur De Overlaat) en Jos Kusters (voorzitter Raad van Bestuur vereniging Ons Middelbaar Onderwijs). 

Toekomst

De scholen van OMO Scholengroep De Langstraat hebben een eigen identiteit en onderwijsvisie binnen de gedeelde waarden van de scholengroep. De Overlaat behoudt met deze samenwerking haar eigen identiteit. 

Otto Dooijes: “Deze samenwerking resulteert in het behouden en wellicht verder uitbouwen van het rijke aanbod van zeven profielen op De Overlaat.” 

Edwin Verlangen, rector OMO SG De Langstraat: “Het onderwijsaanbod van De Overlaat is duidelijk aanvullend op dat van de vier scholen van OMO SG De Langstraat, met name op het gebied van de techniek.” 

Het streven is om de bestuurlijke overdracht van De Overlaat naar het bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs op 1 augustus 2023 te verwezenlijken.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.