Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Type

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

Fioretti College Veghel ontvangt Europese subsidie

14 oktober 2014 | Uit de media | 0 reactie(s) Onderwijs | Scholen

Het Fioretti College in Veghel krijgt Europese subsidie van 398.900 euro voor een projectplan om VMBO-leerlingen beter voor te bereiden op een loopbaan als zelfstandig ondernemer. Het gaat om een driejarig project 'From School Class to Business Class' (SC2BC).

Het experiment 'De O-Factor' vormde een belangrijke voorbereiding. Het experiment is bedacht en voorbereid door het Fioretti College en methodiekontwikkelaar Anmelin. VMBO-leerlingen mochten hun idee voor een eigen onderneming uitwerken en presenteren op de Campus Fioretti in Veghel. Om 'ondernemerschap' een structurele plaats in het reguliere lesprogramma te kunnen geven heeft Stichting Reflexion een subsidieaanvraag uitgewerkt. Op 30 en 31 oktober vindt de aftrap plaats. 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.