Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

Dit werk verdient een prijs!

25 november 2019 | OMO nieuwsbrief | 0 reactie(s) Overige berichten | Vereniging | Onderwijs | Scholen | Medewerkers | Leerlingen

Motiveer je leerlingen om deel te nemen aan de OMO-prijzen

In deze animatie worden de leerlingen uitgenodigd om deel te nemen aan de OMO-prijzen. Leuk om te delen of te laten zien in de les.

De OMO-prijzen worden dit schooljaar voor de 20e keer uitgereikt. Docenten die ooit met leerlingen hebben deelgenomen weten wat voor bijzonder moment zo’n uitreiking is. De waardering voor leerlingen en begeleidend docenten is enorm! Veel enthousiaste rectoren en collega’s, ouders en familieleden zijn aanwezig bij de uitreiking van deze stimuleringsprijzen aan onze talentvolle leerlingen. Naast dat er voor de winnaars een noemenswaardig geldbedrag op het spel staat ontvangen álle deelnemende leerlingen een aardigheidje. Dus ook wanneer ze niet worden genomineerd.

Aanmelden doe je via dit digitale inschrijfformulier

Inschrijven voor schooljaar 2019-2020

Praktijkwerkstukprijzen (pro en vmbo bk)
Deadline inleveren    : dinsdag 10 maart 2020 
Juryavond                : donderdag 12 maart 2020
Prijsuitreiking           : donderdag 2 april 2020

Reglement OMO praktijkwerkstukprijs 2019-2020 def.pdf

Profielwerkstukprijzen vmbo gt en mavo
Deadline inleveren    : vrijdag 3 april 2020 
Juryavond                : dinsdag 26 mei 2020
Prijsuitreiking           : donderdag 25 juni 2020

Reglement OMO profielwerkstukprijs vmbo mavo 2019-2020 def.pdf

Profielwerkstukprijzen havo vwo
Deadline inleveren    : vrijdag 3 april 2020
Preselectie juryavond: maandag 18 mei 2020
Juryavond                : donderdag 28 mei 2020
Prijsuitreiking           : vrijdag 26 juni 2020

Reglement OMO profielwerkstukprijs havo vwo 2019-2020 def.pdf

De begeleidend docent beslist welke werkstukken worden opgestuurd naar de jury. Informatie voor de scholen over het inzenden van de werkstukken is ook te vinden op het intranet (na inlog).

Heb je vragen? Stel ze via prijzen@omo.nl.

Zitting nemen in de preselectiejury havo/vwo?

We zijn nog op zoek naar een aantal enthousiaste preselectie juryleden. Ben je docent op een van onze scholen, dan doen we graag een beroep op jouw kennis en kunde bij de beoordeling van de inzendingen voor de afdelingen havo en vwo. Op 18 mei kies je dan met alle preselectie juryleden de tien beste werkstukken die doorgaan naar de eindjury. Je ontvangt hiervoor vooraf digitaal een aantal werkstukken ter beoordeling. Als we je hiervoor mogen benaderen kun je je opgeven met dit aanmeldformulier.

Script!

En dat is nog niet alles. De leerlingen die in de prijzen vallen worden van harte uitgenodigd hun bijzondere werkstuk of onderzoek te presenteren via een Script! Student Talk. Wil je hier aan deelnemen dan kan je dit aangeven op het inschrijfformulier. Script! is een online platform voor het delen van onderzoeksresultaten. Het is een uniek initiatief van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs in samenwerking met diverse lerarenopleidingen. Een leuke en leerzame ervaring waar leerlingen de kans krijgen zich te presenteren voor camera. Deze Script! Student Talk is uiteraard geheel vrijblijvend. 

Lees hier wie er in 2018/2019 in de prijzen vielen

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.