Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Medewerkers OMO zeer tevreden met hun werk

22 mei 2018 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Onderwijs | Medewerkers

In 2017 is een medewerkersonderzoek afgenomen. De algemene werktevredenheid komt uit op een gemiddelde score van een 8,3. Uit het onderzoek blijkt dat de medewerkers van de scholen van OMO zeer tevreden zijn met hun werk en met hun school als werkgever. Ze voelen zich zeer betrokken bij hun team/afdeling en bij de school/scholengroep, zijn trots op hun school en voelen zich zeker van hun baan. Over de inhoud van het werk, de sfeer, de samenwerking en de direct leidinggevende zijn de medewerkers zeer tevreden. Belangrijk aandachtspunt blijft de werkdruk. Ook de communicatie en loyaliteit verdienen aandacht.

In de onderstaande tabel wordt de gemiddelde score op de verschillende hoofdaspecten weergegeven.

De resultaten zijn onderwerp van gesprek op de scholen. Op het niveau van de vereniging vormen de resultaten input voor beleidsvorming- en evaluatie op de verschillende thema’s. In ieder geval wordt nader onderzocht welke aanknopingspunten de resultaten bieden om de werkdruk te verlagen.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.