Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Koers 2023 in concept gereed

18 oktober 2016 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2023 | Onderwijs | Scholen | Medewerkers

Het afgelopen half jaar heeft een brede dialoog plaatsgevonden over het nieuwe strategische beleidsdocument 'Koers 2023' met onder andere leerlingen, personeel, ouders, rectoren, medezeggenschap en de raad van toezicht. Daaruit is een conceptversie tot stand gekomen. Omdat de raad van bestuur van Vereniging OMO het belangrijk vindt dat deze koers aansluit bij de behoeften en verwachtingen van onze partners en relaties in de onderwijs- en opleidingsketen, gemeenten, samenwerkingsverbanden, raden van advies en experts, zijn zij deze week uitgenodigd om te reageren op de tekst. Ook voor alle andere betrokkenen bij OMO geldt: heb je nog suggesties of vragen n.a.v. deze conceptversie, laat het weten via de reactiebutton of mail naar koers2023@omo.nl.

Inspireren en richting geven
De opzet en stijl van “Koers 2023’ vergt wellicht enige toelichting. De term ‘Koers’ zegt het eigenlijk al: dit strategisch document is opgesteld om richting te geven aan de ambities en het handelen van de vereniging, te inspireren en uit te dagen. Redactioneel is gekozen voor een narratieve stijl, met als metafoor ‘op pad zijn’. Het gaat om een doorgaande ontwikkeling passend bij de diversiteit van de scholen. Vanuit verschillende perspectieven wordt daarom de reis, de route aangegeven. Het gaat niet om doelen die als het ware afgevinkt kunnen worden. In de laatste alinea komen we, als we de beeldspraak vasthouden, op onze bestemming.

Meer weten of reageren? Zie de LinkedIn-pagina van Koers 2023.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.