Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Jan van de Rijdt rector a.i. Were Di Valkenswaard

31 mei 2016 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen | Medewerkers

Jan van de Rijdt, oud-rector van het Varendonck College in Someren en Asten, wordt per 11 juli a.s. rector ad interim op scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. Hij gaat de taken van Kees Streng waarnemen die na bijna 27 jaar afscheid neemt van de school in verband met zijn pensionering.

Omdat het nog niet gelukt is de opvolging van de rector tijdig te realiseren, neem Jan van de Rijdt deze functie voorlopig waar. Hij neemt daarbij zowel de algemene leiding van de school als geheel voor zijn rekening alsook de rol van sectordirecteur vmbo. Naar verwachting zal de opvolging uiterlijk eind december dit jaar, en zo mogelijk eerder, geregeld zijn.  

   

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.