Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Edward de Gier benoemd tot rector van Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard

1 november 2016 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Edward de Gier benoemd tot rector van Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. Op dit moment is hij algemeen directeur van de Bossche Vakschool en van Van Maerlant in Den Bosch. Edward de Gier start in zijn nieuwe functie op 1 januari 2017. Hij volgt Kees Streng op die in juli 2016 met pensioen is gegaan. Tot 1 januari worden de taken van de rector waargenomen door Jan van de Rijdt.
 
Edward de Gier (57) is sinds 22 oktober 2012 algemeen directeur van de Bossche Vakschool en van Van Maerlant in Den Bosch. Daarvoor was hij ruim zes jaar algemeen directeur van het Fioretti College in Veghel. Hij heeft diverse andere leidinggevende functies gehad, onder andere als conrector op het Montessori College Nijmegen en het Lorentz College te Elst. In 1981 is hij begonnen als docent lichamelijke opvoeding, informatiekunde en wiskunde aan het Mozaïek College afdeling IVO-Montessori in Oosterbeek.

Hij is afgestudeerd als eerste graads docent aan de Katholieke Academie Lichamelijke Opvoeding. Daarna heeft hij de tweede graads opleiding tot docent wiskunde afgerond.

Edward heeft naast zijn werk diverse managementopleidingen gevolgd, waaronder een  postdoctorale opleiding aan TIAS, Tilburg. 

Edward de Gier is gehuwd, woont in Eerde en heeft twee kinderen. 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.