Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Feest op het 100-jarige Mollercollege Waalwijk

6 september 2016 | Overige berichten | 1 reactie(s) Vereniging | Scholen | Medewerkers | Leerlingen

 

Vereniging OMO bestaat 100 jaar. Op verschillende manieren wordt tijdens het komende schooljaar stilgestaan bij dit bijzondere jubileum. Op de allereerste OMO-school, het Mollerlyceum in Bergen op Zoom, is gisteren al uitgebreid stilgestaan bij de start van deze 'Eerste R.K. Handelsschool te Bergen op Zoom', gisteren precies 100 jaar geleden. Vandaag is het de beurt aan het Dr. Mollercollege in Waalwijk, dat precies 100 jaar geleden haar deuren opende. Onder het motto 'Dr. Mollercollege, een eeuw leven en leren' wordt het jubileumjaar vandaag officieel geopend.

  

Opening van het jubileumjaar voor leerlingen op dinsdagochtend 6 september

 

Onderdeel van de dag is een viering, georganiseerd door (oud-)medewerkers en (oud-)leerlingen, vandaag om 15.00 uur in de kerk Sint Jan de Doper in Waalwijk. Na afloop van de viering is er een receptie in het Atrium van de school.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

1 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.