Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Palladio: voor excellente docenten en teamleiders

15 september 2014 | Overige berichten | 0 reactie(s) Onderwijs | Medewerkers

Elke twee jaar vindt het Palladio programma plaats voor docenten in het voortgezet onderwijs. Een multidisciplinair programma dat excellente docenten (opnieuw) wil inspireren. Dit jaar is er ook een Palladio programma voor teamleiders.

Het programma strekt zich uit over een periode van ongeveer zes maanden, met als finale een negendaags verblijf in Venetië. Die finale start op 19 september aanstaande. Onder het motto: 'Bruggen bouwen in Venetië, waar alfa en bèta elkaar ontmoeten' participeren de deelnemers in een programma dat deels door henzelf, deels door specialisten verzorgd wordt. De stad Venetië, haar geschiedenis, de architectuur Biënnale en het achterland maken deel uit van het programma.

Palladio 2014 is tot stand gekomen door samenwerking met vereniging Ons Middelbaar Onderwijs, Tilburg University, Technische Universiteit Eindhoven, VO Haaglanden en de Venice International University.

www.palladiovo.eu

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.