Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

PERSBERICHT - Benoeming rector Van Maerlantlyceum

23 juni 2016 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Onderwijs | Scholen | Medewerkers

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Emmeken van der Heijden benoemd tot rector van het Van Maerlantlyceum in Eindhoven. Op dit moment is zij directeur Dienst Onderwijs & Onderzoek van Fontys Hogescholen. Emmeken van der Heijden start haar nieuwe functie op 1 september 2016. Zij volgt Liz Chermin op.

Emmeken van der Heijden (49) heeft de afgelopen 11 jaar in diverse managementfuncties binnen het hbo en wo gewerkt. Daarvoor was zij onderzoeker en docent. Sinds 2013 is Van der Heijden, in haar huidige functie als directeur Dienst Onderwijs & Onderzoek, verantwoordelijk voor de ondersteuning van instituten en het College van Bestuur op het gebied van kwaliteitsmanagement, onderwijsontwikkeling, onderwijstechnologie en onderzoeksbeleid.

In de periode 2001 tot 2012 was zij werkzaam bij Tilburg University, onder andere als afdelingshoofd Onderwijs en Onderzoek en als Directeur Strategie en Beleid. Internationale ervaring deed zij op bij de Universiteit van Debrecen en de Universiteit van Bonn. Van der Heijden is gepromoveerd in de Nederlandse taalwetenschap.

Emmeken van der Heijden heeft drie kinderen; twee dochters van 14 jaar (tweeling) en een zoon van 15 jaar. Ze wonen in Nijmegen.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.