Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Cisca Zweers-van Toer benoemd tot rector Theresialyceum in Tilburg

8 januari 2020 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Cisca Zweers benoemd tot rector van het Theresialyceum in Tilburg. Op dit moment is zij locatiedirecteur op het Raayland College in Venray. Cisca start haar nieuwe functie op 1 maart 2020. Zij volgt Tomas Oudejans op die sinds 2009 rector is op het Theresialyceum.

Cisca Zweers studeerde begin jaren 80 af, jaren waarin er een overschot was op de arbeidsmarkt. Na van alles te hebben aangepakt zoals medisch secretaresse, vakleerkracht Engels in het basisonderwijs als vrijwilliger, bijlesdocent, vertaalster, meewerkend echtgenote in het bedrijf van haar man en het stichten van een gezin, startte zij haar loopbaan in het voortgezet onderwijs in 1998. Ze begon als docent Engels op de Koninklijke Scholengemeenschap Apeldoorn waar ze in 2001 werd benoemd als afdelingsleider met de opdracht een tweetalig vwo te ontwikkelen en internationalisering een plek in de gehele school te laten krijgen. In de jaren tot 2015 kreeg zij verschillende andere afdelingen onder haar hoede, zoals havo, het reguliere vwo en brugklassen. In 2015 maakte Cisca de overstap naar het Raayland College in Venray en werd hier locatiedirecteur.          

Cisca Zweers studeerde Engels en volgde verschillende managementopleidingen waarbij zij onder andere onderzoek deed naar de effecten van het programma ‘havisten competent’ in het havo onderwijs. Haar Master Educational Leadership behaalde Cisca Zweers aan de CNA/UvA.

Cisca Zweers is 63 jaar, geboren in ‘s-Gravenhage en heeft vijf zoons. Samen met haar man woont ze op dit moment in Tienray.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marit Goosen, communicatie vereniging Ons Middelbaar Onderwijs, telefoonnummer 013-595 55 92 of ms.goosen@omo.nl.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.