Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Thema

Type

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

"Omdat dit mijn leraarschap voedt"

30 januari 2015 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2016 | Medewerkers

Meesterlijke ontmoetingen zijn netwerkbijeenkomsten door en voor collega's. De bedoeling is dat je opnieuw geïnspireerd raakt in je vakgebied en dat je daarover met je collega’s kunt praten.
Er wordt altijd een speciale doelgroep aangesproken, maar alle collega's - binnen en buiten de vereniging - zijn welkom; docenten en ondersteuners! 

De eerste meesterlijke ontmoeting van dit jaar heette “Wie niet weg is, is gezien”. In Villa De Vier Jaargetijden in Tilburg werden vele collega's geïnspireerd door elkaar en een viertal filosofen van naam. Schuldgevoel, taboe en schaamte, waren de onderwerpen van gesprek. En dat leidde naar vragen als: Schamen we ons voor onze schaamte? Moeten we streven naar morele voortreffelijkheid? Hebben we schaamte nodig om onze identiteit te bepalen? Gedachten werden met elkaar uitgewisseld en contacten voor de toekomst gelegd.

Agenda Meesterlijke ontmoetingen in 2015

25 maart - Je maakt het! - Speciaal voor onderwijsassistenten en ondersteuners uit praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo, binnen en buiten de vereniging. 

In de planning
April - over sport sciences
September - over voedselschaarste en verdeling
Oktober - over taal en recht
November - voor secretaresses en administratie

Waarover wil jij het hebben?

Heb jij een goed thema voor een Meesterlijke ontmoeting? Wil je daarover met je collega’s in gesprek? Waar ben je nieuwsgierig naar? Laat het ons weten: stuur een mail naar meesterlijkeontmoeting@omo.nl met je voorstel.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.