Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Thema

Type

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

Meesterlijke Ontmoetingen gevalideerd

8 oktober 2015 | Overige berichten | 0 reactie(s) Koers 2016 | Onderwijs | Medewerkers

Meesterlijke ontmoetingen zijn netwerkbijeenkomsten door en voor collega's. De bedoeling is dat je opnieuw geïnspireerd raakt in je vakgebied en dat je daarover met je collega’s kunt praten. Er wordt altijd een speciale doelgroep aangesproken, maar alle collega's - binnen en buiten de vereniging - zijn welkom; docenten en ondersteuners!

 

“Ik blijf mezelf ontwikkelen”

De Meesterlijke Ontmoetingen zijn gevalideerd door Registerleraar! Deelname aan een Meesterlijke Ontmoeting geeft je de mogelijkheid 6 registeruren (RU) aan je dossier toe te voegen.

Na een Meesterlijke Ontmoeting ontvang je een bewijs van deelname dat je voor de registratie kunt gebruiken. Dit geldt ook nog voor de Ontmoetingen die al geweest zijn. Hoe je dat aanvraagt kun je lezen in “Meer over de Meesterlijke Ontmoetingen” op deze website.

“Sprankelend en onderhoudend”

Op woensdag 7 oktober bezochten collega's het ZLTO in Den Bosch voor “Food for thought, thought for food”. Deze ontmoeting was speciaal voor docenten aardrijkskunde en economie. Hans Huijbers, voorzitter van het ZLTO, opende de bijeenkomst en sprak over de praktische en ethische problemen rondom de voedselverdeling en –schaarste in de wereld.

 

De deelnemers ondervonden daarna aan den lijve hoe het is om op een minder goed bedeelde plaats in de wereld geboren te worden; én hoe het voedsel van de toekomst smaakt.

 

Agenda Meesterlijke ontmoetingen in 2015

Woensdag 11 november – “Het is niet de bedoeling dat je het snapt – over de onbegrijpelijke taal in de juridische wereld. Speciaal voor docenten talen en maatschappijleer uit praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo, binnen en buiten de vereniging. Je kunt je hiervoor aanmelden.

Donderdag 3 december – “Oog, oor en hart van de school” – over de sleutelrol van de conciërge in de school. Speciaal voor conciërges, facilitair medewerkers en managers bedrijfsvoering van alle scholen binnen en buiten de vereniging. Je kunt je hiervoor aanmelden.

Waarover wil jij het hebben?

Heb jij een goed thema voor een Meesterlijke ontmoeting? Wil je daarover met je collega’s in gesprek? Waar ben je nieuwsgierig naar? Laat het ons weten: stuur een mail naar meesterlijkeontmoeting@omo.nl met je voorstel.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.