Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Thema

Type

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

"Contact met collega’s levert inspiratie op!"

29 februari 2016 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2016 | Medewerkers

Meesterlijke Ontmoetingen zijn netwerkbijeenkomsten door en voor collega's. De bedoeling is dat je opnieuw geïnspireerd raakt in je vakgebied en dat je daarover met je collega’s kunt praten. Er wordt altijd een speciale doelgroep aangesproken, maar alle collega's - binnen en buiten de vereniging - zijn welkom; docenten en ondersteuners!

Sfeerimpressie

Van de Meesterlijke Ontmoeting ‘Futerial’ is een filmpje gemaakt. Aan het woord: de organisatoren en deelnemers over wat de Meesterlijke Ontmoetingen nu eigenlijk zijn, en hoe zij deze bijeenkomst met collega's ervaren hebben. Bekijk de film en proef de sfeer. En doe mee met een volgende ontmoeting! 

"Contact met collega’s levert inspiratie op!”

In Kasteel Maurick kwamen zo’n 60 collega’s bijeen om te luisteren naar deskundigen over de nieuwste ontwikkelingen rondom smart materials. Onder het genot van een diner gingen ze met elkaar het gesprek aan over de smart materials die her en der op de tafels verspreid lagen.

Agenda Meesterlijke ontmoetingen in 2016

Donderdag 10 maart – "Weet wat je meet" – over big data; overtuigingen, vooroordelen en interpretaties. Speciaal voor docenten wiskunde, economie en informatica van alle scholen binnen en buiten de vereniging. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar.

Donderdag 7 april – “Het Midden-Oosten, bron van beschaving, en nu?!”. Speciaal voor docenten geschiedenis en klassieke talen van alle scholen binnen en buiten de vereniging. Je kunt je hiervoor aanmelden.

Registerleraar

De Meesterlijke Ontmoetingen zijn gevalideerd door Registerleraar! Deelname aan een Meesterlijke Ontmoeting geeft je de mogelijkheid 6 registeruren (RU) aan je dossier toe te voegen. Meer informatie in "Meer over de Meesterlijke Ontmoetingen".

Waarover wil jij het hebben?

Heb jij een goed thema voor een Meesterlijke ontmoeting? Wil je daarover met je collega’s in gesprek? Waar ben je nieuwsgierig naar? Laat het ons weten: stuur een mail naar meesterlijkeontmoeting@omo.nl met je voorstel.

 

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.