Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

BlockChange.EU

23 september 2020 | | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Overige berichten | Scholen | Medewerkers

Collega Wim Pelgrim werkzaam op het Dr. Knippenbergcollege in Helmond maakt kans op de grootste prijs voor ICT-ontwikkelingen van Nederland, de Computable Awards.

Met het project BlockChange.EU zet hij zich in om leerlingen de resultaten van hun onderwijs mee te kunnen geven: naar een volgende school, naar een volgende werkplek. Al je ervaring in je eigen rugzak mee voor een leven lang ontwikkelen.

“De afgelopen drie jaar hebben wij met hart en ziel gewerkt aan het project BlockChange.EU”, vertelt Wim. De jury schreef over ons: “Maar waar begin je dan? Bij de leerling of school: vraag creëren? Bij de aanbieders: aanbod creëren? Of samen om tafel: samenwerken? Dat laatste is gebeurd en dat was een complex maar succesvol proces. BlockChange vond ik interessant vanwege de standaardisatie en centralisatie van CV-info met input/bevestiging (garantie op juistheid) van opleidingsinstituten, met respect voor de AVG en controle voor distributie door de persoon waar het over gaat. Erg innovatief en dus een terecht genomineerde bij de Computable Awards 2020 in de categorie Onderwijsproject.”

Breng hier je stem uit. Dat kan tot 1 november 2020. 

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.