Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Type

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

Loopbaancentrum Promotion van OMO in 'De Nieuwe Meso'

12 januari 2016 | Uit de media | 0 reactie(s) Vereniging | Medewerkers

'Huisacademie: op naar de professionele leergemeenschap' is de titel van een artikel in het decembernummer van De Nieuwe Meso, vakblad voor schoolleiders en onderwijsbestuurders. Het blad ging op zoek naar de succesfactoren bij de onderwijsbesturen Lucas Onderwijs, Ons Middelbaar Onderwijs en Quadraam.

Er is niet één recept voor succes, zo blijkt uit de drie voorbeelden, al lijken de passie voor het vak centraal stellen en elkaar vinden op de inhoud doorslaggevende elementen. Maatwerk en roostertechnisch faciliteren komen in alle drie de voorbeelden ook terug. Medewerkers lijken meer betrokken bij het samenstellen van het aanbod en worden bewuster gemaakt van het feit dat zij ook iets te brengen hebben.

Lees hier het gehele artikel:

De Nieuwe Meso - editie december 2015.pdf 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.