Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Nieuw jasje voor OMO-prijs PrO, vmbo-b en –k

8 december 2014 | Overige berichten | 0 reactie(s) Vereniging | Leerlingen

De prijs voor het meest bijzondere werkstuk uit de opleidingen praktijkonderwijs, vmbo-b en vmbo-k krijgt een nieuw jasje én een nieuwe naam: OMO-praktijkwerkstukprijs. De jury reikt de prijs voortaan uit in april. In de nieuwe opzet vallen er geen drie maar vijf werkstukken in de prijzen. Zo zetten we nog meer leerlingen met hun bijzondere prestatie in het zonnetje. Het insturen van werkstukken voor de OMO-praktijkwerkstukprijs kan tot 1 maart 2015.

In onze scholen volgen veel talentvolle leerlingen onderwijs. Dat talent willen we graag stimuleren door middel van het uitreiken van OMO-prijzen. De vereniging reikt jaarlijks prijzen uit voor bijzondere werkstukken.
Voor leerlingen die een opleiding praktijkonderwijs, vmbo-b of vmbo-k volgen aan een OMO-school, is er nu de praktijkwerkstukprijs. In 2015 reikt de jury deze prijs uit op 10 april.

Voor de praktijkwerkstukprijs sturen scholen met een opleiding praktijkonderwijs, vmbo-b of vmbo-k het resultaat in van een prestatie waar ze trots op zijn. Het werkstuk kan worden gekozen uit bestaand werk dat leerlingen hebben gemaakt binnen of buiten het reguliere programma. De vorm en inhoud van het ingezonden werk zijn vrij: het kan een praktische opdracht, werkstuk of project zijn maar ook een verslag van de wijze waarop een leerling, of een groep leerlingen, vakmanschap of burgerschap toont. 

Inschrijven

Het insturen van werkstukken voor deze prijs kan tot 1 maart. Elke school nomineert hiervoor zelf één werkstuk. Meer weten? Kijk daarvoor op OMOnet (na inlog).

En..

...ook aan leerlingen vmbo-g/t, havo en vwo reiken we in 2015 weer prijzen uit. De deadline voor het inzenden van werkstukken voor deze prijzen is 15 april. Meer informatie over deze prijzen volgt binnenkort via de nieuwsbrief!

Kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.