Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Vereniging OMO op weg naar nieuwe koers

2 juli 2015 | Overige berichten | 0 reactie(s) Koers 2016

Ons Strategisch beleidsplan, Koers 2016, is in de afgelopen jaren een waardevol kompas gebleken voor de vereniging en de scholen. Koers 2016 zorgt, mede door zijn eenvoud, voor een gemeenschappelijke taal en biedt handvatten voor de totstandkoming en uitvoering van verenigingsbeleid en schoolplannen. Het komen tot Koers 2016 was, door de open en brede dialoog met de diverse belanghebbenden, een plezierig en waardevol proces.

Onlangs is het proces opgestart om te werken aan een opvolger van Koers 2016: Koers 2023. Koers 2023 wordt een richtingaanwijzer: Hoe wil de vereniging zich verder ontwikkelen? Wat vinden we belangrijk? Waarin maken we het verschil voor onze leerlingen?
Docenten, schoolleiders, leerlingen, ouders en andere belanghebbenden van de vereniging leveren hiervoor het komend jaar input aan. Tijdens de ledenraadvergadering op 18 juni jl. is de aftrap gegeven. Dit leverde geanimeerde discussies op.

De aftrap in de ledenraad was een eerste stap in een proces waarbij komend jaar in diverse vormen en tijdens verschillende gelegenheden input verzameld wordt. Deze input vormt samen met inzichten vanuit bijvoorbeeld de (internationale) literatuur en praktijk de basis voor Koers 2023.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.