Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Thema

Type

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

Netwerk OMO2 voor middenmanagement door op succesvol ingeslagen weg

12 september 2014 | Paul Verzellenberg | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Koers 2016 | Scholen

Met reacties van onze deelnemers als: “deze studiemiddagen zijn de krenten in de pap“ en “mijn kijk op leiderschap is verrijkt” kijken we terug op een succesvol schooljaar 2013-2014 voor het netwerk OMO2, het netwerk voor midden-management. Met de steun van het OMO-bureau werken we aan het uitbreiden van het  netwerk van middenmanagement, en scholen we deze groep verder.

Op maandag 2 juni hebben we een bijeenkomst georganiseerd waarbij we bewust op zoek zijn gegaan naar sprekers die onze collega’s inspireren en van nieuwe inzichten en energie voorzien. Uit de respons van de deelnemers bleek dat we de juiste inschatting hebben gemaakt. Met een gemiddeld beoordelingscijfer van 8,3 kijken we terug op een succesvolle dag!

Bij professionalisering zien wij meerwaarde in het verder uitbreiden van ieders netwerk en geven we ruimte aan verbreding en verdieping van ieders horizon op onderwijsgebied. Naar aanleiding van de feedback van de deelnemers steken we vooral in op leiderschapsstijlen en opbrengstgericht werken.

Voor komend schooljaar ('14-'15) geven we hier een vervolg aan. Op donderdag 2 oktober zoeken we die verbreding op en organiseren we een dag naar Brussel. Insteek hierbij is hoe onderwijs Europees is georganiseerd, een bezoek aan het Europees Parlement is hiervan onderdeel. Inschrijving is reeds gestart en is het maximum aantal deelnemers bijna bereikt. Op maandag 24 november bieden we de mogelijkheid tot het verdiepen en uitbreiden van je netwerk, organiseren we sprekers en workshops die inspireren en waarmee je, in jouw dagelijkse praktijk direct mee verder kan.

Dus; houdt de vooraankondiging in de gaten! 
Nog geen lid? Meld je aan via https://www.omonetwerk.nl/Thema/omo2/Paginas/Default.aspx
Graag zien we je op de bijeenkomsten van OMO2.

Namens de werkgroep,
Paul Verzellenberg

 

OMO2 v.l.n.r.: Paul Verzellenberg, Diana Leertouwer, Jos Dierx, Julien Koog, Tim Strik en Sasja van Lieshout.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.