Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Eugène Bernard: "Pleidooi voor creatief leiderschap'

6 april 2017 | Uit de media | 0 reactie(s) Vereniging | Koers 2023 | Medewerkers

Eugène Bernard, bestuursvoorzitter van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs, houdt een pleidooi voor creatief leiderschap. Dat doet hij in de special jubileumuitgave van adviesbureau Hobèon, 'De opleider van de toekomst – de toekomst van de opleider', verschenen in april 2017.

Voor Eugène Bernard ligt de toekomst van het onderwijs besloten in kwaliteitsontwikkeling. Dat is geen yellow brick road naar een zekere eindbestemming, maar een dynamisch proces, dat in dialoog met leerlingen, ouders, docenten en directieleden wordt vormgegeven.

‘Juist omdat we niet weten hoe perfect onderwijs eruit ziet, koesteren we de verscheidenheid en diversiteit. Dat vereist wel dat je van elkaar weet wat je doet en van elkaar leert’.

Zie de PDF van het interview of kijk op: http://www.hobeon.nl/actueel/nieuws/nieuws_item/t/hobeon_special_de_opleider_van_de_toekomst_de_toekomst_van_de_opleider

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.