Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

Nieuwsfilter

Verwijder resultaten

Type

Jaar

« Terug naar zoekresultaten

OMO-ICTO-dag

23 maart 2022 | Interne berichten | 0 reactie(s) Overige berichten | Vereniging | Scholen | Medewerkers

Inschrijving geopend!

De OMO ICTO-dag is hét evenement waarbij ICT en onderwijs met elkaar verbonden worden. Het thema van deze editie is “De leerling in beeld”.

Ben jij benieuwd naar wat één van de meest gevraagde sprekers over onderwijs in de 21e eeuw te vertellen heeft? Heb jij vragen voor partijen als Magister, Woots of Simulise? Of wil jij alles halen uit digitale tooling voor jouw lessen om leerlingen beter in beeld te houden? Kom naar de ICTO-dag 2022 en treed toe tot een wereld vol onderwijsinspiratie.

De keynote zal worden verzorgd door Dieter Möckelmann.

Dieter inspireert anderen over onderwijs in de 21e eeuw. Oorspronkelijk is Dieter geschiedenisdocent en hij werkte jarenlang voor Kennisnet. Nu verzorgt hij trainingen en consultancytrajecten voor het onderwijs, waarbij de effectieve inzet van ICT de rode draad is. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 20 jaar ‘onderwijs met ICT’ weet hij vele luisteraars te boeien. Door zijn werk als onderwijsadviseur kan hij spreken uit ervaring. De voorbeelden die hij presenteert zijn praktisch, prikkelend en uitdagend!

Wanneer?

Donderdag 14 april 13.30-18.30

2College Cobbenhagenlyceum, Tilburg

 

Tijdens de OMO ICTO-dag is er ruimte om met OMO-collega’s in gesprek te gaan. Bij deze editie kan dat onder het genot van een hapje en een drankje van de foodtrucks die in de tuin aanwezig zijn. In aanloop naar de OMO ICTO-dag informeren we je over de workshops, sprekers en organisaties die aanwezig zullen zijn.

Deadline voor inschrijven was 11 april. Ben je vergeten in te schrijven en wil je alsnog wel deelnemen stuur een mail naar icto@omo.nl.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.