Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Team Rembrandts bereikt kwartfinale WK First Robotics Competition in St. Louis

1 juni 2017 | Leerlingen Zwijsen College - roboticateam | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Team Rembrandts is een roboticateam vanuit Fontys Eindhoven. De WK First Robotics Competition is bedoeld om middelbare scholieren in te wijden in de wereld van techniek en daar komen wij van het Zwijsen College Veghel voor in aanmerking.

Het spel
Wij zijn afgelopen maart naar Florida geweest om mee te doen aan een roboticawedstrijd. Het doel van het spel was om het luchtschip klaar te maken voor de vlucht.

Daarbij moesten we plastic tandwielen naar het luchtschip brengen, plastic balletjes in een boiler schieten en aan het einde van het spel het luchtschip beklimmen. Deze wedstrijd hebben wij gewonnen en we wisten ons daarmee te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen in St. Louis. 

De wereldkampioenschappen
Ook in St. Louis zijn wij erg ver gekomen in de competitie. Van de zeshonderd teams zijn wij tot de kwartfinale van de tesla divisie gekomen! Dit was voor ons een geweldige ervaring!

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.