Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Leerlingen maken voederbakken voor de PWA

14 september 2017 | Stanja Krath | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Een mooi resultaat van de samenwerking tussen bijzondere buren”

Vmbo-leerlingen ‘bouwen wonen interieur’ hebben met het vullen van de overdekte ruiven, die ze gemaakt hadden voor de kinderboerdij van de PWA, de voerderbakken officieel overhandigd. Onder het toeziende oog van o.a. Peter Schutte (PWA), Frouwke Ebbens en Huub van de Ven (Sondervick College) vulden Roy, Remy, Sem, Max, Bram en Abdi de ruiven voor de eerste keer symbolisch met hooi. 

Een tiental leerlingen van de beide scholen hebben aan het project gewerkt en waren aanwezig bij de overhandiging. Op 22 september wordt het klein vee (konijnen, kippen, enz.) welkom geheten in hun nieuwe onderkomen op de Kempen Campus. Het gebeuren werd feestelijk afgesloten op het bouwplein van het Sondervick College.

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.