Deze website maakt gebruikt van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Apple, OMO en Amac slaan de handen ineen

13 mei 2019 | Rhea Flohr | 0 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Scholen

Op 13 juni zal op het Antoon Schellenscollege in Eindhoven een inspirerende studiemiddag plaatsvinden. Doelstelling van deze middag is verbinden van scholen door uitwisselen van kennis en ervaringen, dat kan bijdragen aan het doelmatig inzetten van technologie in onderwijs.

Systeembeheerders zullen, onder leiding van de technische specialist van Apple, meegenomen worden in de ontwikkelingen bij Apple op het gebied van technische implementatie en beheer van devices. Daarnaast zal er ook ruimte zijn voor Q&A.

School- en teamleiders nemen we mee in een visie-sessie waarbij de praktische consequenties van visie op onderwijstechnologie aandacht zal krijgen. In deze sessie is ook ruimte om van elkaar te leren en samenwerkingen aan te gaan. 

Docenten gaan praktisch aan de slag! Onder leiding van Apple professional learning specialists gaan ze aan de slag met een ontwerp challenge. Hiermee doen ze inspiratie op, delen ze goede ervaringen en goed leermateriaal. 

De middag is uitermate geschikt om contacten te leggen met andere OMO-scholen die ook stappen aan het zetten zijn op het gebied van digitalisering in het onderwijs. 

Ondanks dat Apple technologie een grote rol zal spelen tijdens deze middag zijn collega's van scholen die niet met Apple technologie aan de slag zijn, ook van harte welkom.

Save the date

We zien jullie graag op donderdag 13 juni vanaf 13.00 uur op het Antoon Schellenscollege te Eindhoven. Meld je aan door het invullen van het formulier onderaan op deze webpagina

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 240 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.