Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Jeroen Zeeuwen benoemd tot rector Odulphuslyceum

5 januari 2021 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Jeroen Zeeuwen benoemd tot rector van het Odulphuslyceum in Tilburg. Op dit moment is hij voorzitter College van Bestuur van Stichting BOOM. Jeroen start zijn nieuwe functie op 1 april 2021. Hij volgt Frans Claassens op die op 1 maart 2021 met pensioen gaat.Jeroen Zeeuwen is in 1998 begonnen bij SKOA, Stichting Katholiek Onderwijs Aalsmeer om daarna vanaf 2002 als leerkracht en bouwcoördinator aan de slag te gaan bij Stichting Opmaat-groep in Tilburg. Vanaf 2009 heeft Jeroen verschillende directiefuncties vervuld bij basisscholen van Xpect Primair. Sinds 1 februari 2015 is Jeroen voorzitter College van Bestuur van Stichting BOOM.

Naast zijn reguliere werk is Jeroen ook nog maatschappelijk actief als lid Raad van Toezicht bij National Talent Centre of the Netherlands (NTCN). Hij is (incidenteel) gastdocent op de Pabo en bij Avans+ en gekoppeld aan zijn huidige functie is hij bestuurder bij Plein 013 en bestuurder bij onderwijscoöperatie T-Primair.

Jeroen studeerde aan de Pabo en studeerde af op het thema ‘Muziek en cultuur wereldwijd’. Daarna volgde hij verschillende opleidingen waaronder een MBA en cursussen zoals masterclasses Bestuur & Governance en Innovation Management bij Tias en Veranderkunde bij Nyenrode. Op dit moment volgt hij de opleiding Doctor in Business Administration (DBA) bij de Business school Netherlands.

Jeroen Zeeuwen is 46 jaar. Hij is (pas) getrouwd, vader van een zoon (13) en woont met zijn gezin in Tilburg. 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.