Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

Oriëntatie op werken in het onderwijs

14 januari 2021 | Christa Segeren SG Bergen op Zoom | 1 reactie(s) Artikelen uit de scholen | Overige berichten | Onderwijs

Hoewel het tekort aan docenten in onze regio nog niet zo nijpend is als in de Randstad, zijn ook wij op zoek naar nieuwe collega’s. Niet alleen jonge mensen die net van de lerarenopleiding komen, maar zeker ook mensen met werkervaring buiten het onderwijs zijn voor ons potentiële nieuwe teamleden.
In de afgelopen jaren hebben de projecten RAL(Regionale Aanpak Lerarentekort) en RAP (Regionale Aanpak Personeelstekort), in samenwerking met school-instellingen in de regio West-Brabant, vele geïnteresseerden de kans gegeven om het docentschap in de school te ervaren.

Dit schooljaar is niet alleen het aantal deelnemende schoolbesturen uitgebreid maar ook het aanbod aan kennismakingsmogelijkheden verbreed. Dat betekent dat we ook geïnteresseerden in ondersteunende functies voorzien van de juiste informatie.

Op dinsdag 26 januari 2021 organiseren de samenwerkende scholen voor vo en mbo in samenwerking met Fontys en Tilburg University een digitale bijeenkomst voor iedereen die zich geheel vrijblijvend wil oriënteren op het beroep van de docent of een ondersteunende rol.

Livestream op 26 januari 2021 om 19.30 uur. 

Aanmelden op:


Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 291 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

1 reactie(s)

  • Hallo Christa, ik ben vanaf 01 maart as een collega van jou bij de SGBOZ, en toch ben ik ook erg benieuwd naar deze actie die jij ontwikkeld hebt voor samenwerking binnen de regio. Onderwijssamenwerking in het algemeen en natuurlijk specifiek voor onze regio. Wat kan de ketensamenwerking aan toegevoegde waarde leveren. Heel interessant. Kan ik me gewoon aanmelden of is het juist de bedoeling voor potentiële kandidaten in de vorm van interactie of speeddating?

    Dankjewel voor je reactie, hg Sjon

    14-01-2021 | 16:23 | Sjon de Waal | Reageren | Reageren met quote

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.