Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

Actueel

Persberichten en nieuws van en over de vereniging vind je hier. Zelf een bericht delen met je collega’s? Ook dat kan.

« Terug naar zoekresultaten

OMO-trots op prijs ISK/EOA

15 juli 2022 | Persberichten | 0 reactie(s) Vereniging | Scholen

“Hartverwarmend en hartverscheurend”

Voor alle afdelingen binnen de OMO-scholen wordt jaarlijks een OMO-prijs uitgereikt. Voor het eerst dit jaar krijgen ook de leerlingen van de afdelingen ISK/EOA de kans om mee te dingen naar een OMO-prijs.

Het idee is ontstaan op aangeven van een docent op een van de scholen. Hierna is vanuit de vereniging de OMO-trots op prijs geïntroduceerd. Dit geeft leerlingen de kans om in de vorm van een project, eigen verhaal of anders te laten zien waarop zij trots op zijn.

Voor dit schooljaar is gekozen om door middel van een schoolfilm de kick-off  te geven voor deze prijs. Zo wordt de bijzondere dynamiek van de ISK/EOA scholen zichtbaar gemaakt. De voorzitter van de Raad van Bestuur, Jos Kusters bezocht de scholen om samen met de leerlingen de films te bekijken. Hij werd warm onthaald en omschreef de films en verhalen als “hartverwarmend en hartverscheurend”.

Het totaalbedrag van de prijs werd dit eerste jaar verdeeld onder de vier deelnemende scholen, het 2College ISK Oisterwijk, de Bossche Vakschool in Den Bosch, het Merletcollege EOA Velp en Metameer Stevensbeek. Zij gaan met dit bedrag naar eigen wens samen met de leerlingen iets leuks doen.

Bekijk de schoolfilm:

2College ISK Oisterwijk 

(kijktijd 4 minuten) 

 

Artikelen uit de scholen

Plaats zelf een artikel!
Wil jij jouw verhaal delen met collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? OMO biedt jou graag een platform. Hier kun je je artikel plaatsen. Ook kunnen collega’s op jouw artikel reageren.
Bekijk alle 309 bijdragen

Artikel plaatsen Waarom een artikel plaatsen?

0 reactie(s)

Plaats je reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.