Waarom artikel plaatsen

Er gebeurt veel op onze scholen. We zijn allemaal hard aan het werk om onze leerlingen goed onderwijs te geven. En het is leuk, handig, leerzaam en inspirerend om met je collega’s te delen hoe jij dat doet en hoe jij dat ervaart.

Wil jij jouw verhaal delen met je collega’s? Heb je een tip of wil je je mening kwijt? Heb je een leuke ervaring gehad met je leerlingen in de klas? Of ben je bezig met een prachtig project? Plaats dan hier je artikel, blog of column.

Wanneer je artikel geplaatst wordt, kan het zijn dat dit ook voor de nieuwsbrief geschikt is. Mocht dit het geval zijn, dan nemen we van tevoren contact met je hierover op.

Voor de volledigheid…
De redactie behoudt zich het recht voor om anonieme, kwetsende en discriminerende bijdragen uit te sluiten van plaatsing op de website. Onder anonieme bijdragen worden ook/met name verstaan: bijdragen die binnenkomen zonder de vermelding van de persoonsnaam van de afzender.

Een ingezonden artikel of bericht wordt ook niet gepubliceerd als de tekst van dat bericht onsamenhangend, onbegrijpelijk of veel te lang is, of als de complete tekst geen goed Nederlands en daardoor onleesbaar is.