Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Maaslandcollege

Rector: Cathelijne Beekmans
http://www.maaslandcollege.nl

 

Tel: 0412 - 667070
E-mail: info@maaslandcollege.nl  

 

 

Het Maaslandcollege is een scholengemeenschap voor vmbo theoretische leerweg (mavo), havo, vwo en tweetalig havo en vwo. De school heeft ongeveer 1.650 leerlingen. Schoolcultuur en -structuur kenmerken zich door het voortdurend streven naar kwaliteitspunten zoals visie, erkenning, begrip, vertrouwen, kunde en durf.

Wij zijn een moderne kwaliteitsschool met een internationale oriëntatie.
Onze leerlingen krijgen het onderwijs dat bij hen past, op een niveau dat bij hen past. Ze worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en hun talenten te ontwikkelen. Dat gebeurt in een stimulerend en tegelijkertijd veilig klimaat waarin duidelijkheid en respect essentieel zijn. In de praktijk betekent dit dat wij op het Maaslandcollege mensen horen, zien en serieus nemen.

Het Maaslandcollege streeft naar een zo hoog mogelijk onderwijsniveau. Niet alleen de directe onderwijsresultaten zijn hierbij van belang, maar ook het straks succesvol kunnen functioneren in vervolgonderwijs en samenleving.

Iedereen op het Maaslandcollege wil het beste halen uit de jonge mensen die ons zijn toevertrouwd.