Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Bossche Vakschool

Vestigingsdirecteur: Marelle Pronk
http://www.bosschevakschool.nl

Tel: 073 - 6443777
E-mail: info@bosschevakschool.nl

Algemeen directeur: Fleur Cerini  

De Bossche Vakschool richt zich op jongeren die naast theorie graag met praktijk bezig zijn. De school biedt onderwijs aan binnen de volgende richtingen: Techniek, Mobiliteit en Transport (MT), Produceren Installeren Energie (PIE), Bouwen Wonen Interieur (BWI), Horeca – Bakkerij – Recreatie (HBR), Zorg en Welzijn (ZW) en Dienstverlening en Producten (DP). In de onderbouw starten de leerlingen met een brede oriëntatie om vervolgens in de bovenbouw een definitieve keuze te maken.

Het doel van de Bossche Vakschool is leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op hun verdere loopbaan. De school werkt daarom intensief samen met het MBO (Koning Willem I College) en het bedrijfsleven in ‘s-Hertogenbosch. Op deze manier realiseert De Bossche Vakschool een goede doorlopende leerlijn voor leerlingen die een vervolgopleiding willen volgen. Daarmee gaan ze goed voorbereid hun toekomst tegemoet. 

Aan de Bossche Vakschool is per 1 augustus 2021 een tijdelijke nevenvestiging verbonden. Deze is gevestigd in hetzelfde gebouw als het Jeroen Bosch College (Rompertsebaan 63) en is bedoeld voor het verzorgen van onderwijs aan ISK-leerlingen. Aan deze tijdelijke nevenvestigingen (23FY-04) zijn door DUO dezelfde onderwijssoorten toegekend als die van de hoofdvestiging van deze school.