Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Maurick College

Rector: Ben van den Anker
http://www.maurickcollege.net

Tel: 073 - 6562302
E-mail: info@maurickcollege.nl  

Het Maurick College is een scholengemeenschap voor vmbo-bb/kb, vmbo-t, havo, atheneum, gymnasium. De school heeft ongeveer 2150 leerlingen. 

Onderwijs geven en volgen gebeurt op het Maurick College vanuit de daltonvisie. Kiezen in verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en samenwerking vormen hiervan de drie pijlers. 

Het Maurick College heeft de ambitie de leerling zijn unieke talenten te laten ontplooien en hem daarmee een goede uitgangspositie te geven voor een volwaardige plaats in de maatschappij.

Het daltononderwijs op het Maurick College richt zich op de brede vorming van de leerlingen, waarbij intellectuele en creatieve groei in evenwicht zijn met sociale en persoonlijke groei. De leerlingen worden uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.

Medewerkers van het Maurick College zijn bekwame, zelfbewuste en initiatiefrijke vakmensen, die naast het lesgeven ook bezig zijn met begeleiding. De medewerkers zijn in veel gevallen een klankbord voor leerlingen en dragen bij aan hun vorming en opvoeding.