Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Mill Hill College

Rector: Ard van Aken
http://www.millhillcollege.nl

Tel: 013 - 5420538
E-mail: info@millhillcollege.nl 

 

Het Mill Hill College is een scholengemeenschap voor mavo, havo, atheneum en gymnasium. De school heeft ongeveer 1.600 leerlingen uit Goirle, Tilburg en omliggende dorpen. 

Kenmerkend voor het Mill Hill College is dat we ons als een leergemeenschap vanuit persoonlijke betrokkenheid, uitdaging en onderlinge steun inzetten voor de leerlingen. Het Mill Hill College wil een school zijn waarin het draait om de ontwikkeling van leerlingen tot volwaardige deelnemers aan onze maatschappij. 

Het Mill Hill College streeft naar een optimale voorbereiding op het vervolgonderwijs voor onze leerlingen dat het beste past bij de persoon en individuele talenten. Hierbij is naast de ontwikkeling van kennis en vaardigheden ook de persoonlijke ontwikkeling het uitgangspunt.