Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Rodenborch-College

Rector: Marjo van IJzendoorn
http://www.rodenborch.nl

Tel: 073 - 5219046
E-mail: email@rodenborch.nl  

Het Rodenborch-College staat voor hoogwaardig onderwijs met veel ruimte voor het ontdekken en ontwikkelen van persoonlijk talent. We zien graag dat onze leerlingen het beste uit zichzelf halen. Op het Rodenborch-College krijg je alle kansen om iets te doen met jouw talent. Neem jij die uitdaging aan?

Het Rodenborch-College is een school voor voortgezet onderwijs. Leerlingen met vwo, havo of vmbo-t advies kunnen bij ons terecht. De school is een officiële Topsport Talentschool en biedt daarnaast ook Highschool Sport en Highschool Dans aan. Leerlingen met muzikale interesse kunnen terecht in de Blazersklas. Voor leerlingen op zoek naar extra uitdaging is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het Talent-traject, Cambridge English, Goethe Duits en econasium.