Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Scholengemeenschap Were Di

Rector: Edward de Gier
http://www.weredi.nl

Tel: 040 - 2074700
E-mail: info@sgweredi.nl  

Scholengemeenschap Were Di is een bruisende scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium in Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2.500 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, brugklassen/wd3, vmbo en sport. 

Were Di streeft ernaar haar leerlingen op maat voor te bereiden op examen, vervolgonderwijs en beroep. Onze leerlingen en hun ouders  herkennen dit streven  in kwalitatief hoogstaand onderwijs en een goede leerlingenbegeleiding in een plezierige en betekenisvolle omgeving.

Vanuit onze visie op onderwijs hebben wij ervoor gekozen leerlingen te laten werken met laptops. De weg wordt hierdoor vrij gemaakt om een goede variatie van verschillende leermiddelen aan te bieden, evenals een afwisseling in didactiek. Bovendien worden onze leerlingen hiermee uitgedaagd om betrokken te blijven bij hun eigen leerproces.