Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Sondervick College

Rector: Monique van Roosmalen
http://www.sondervick.nl

Tel: 040 - 2309444
E-mail: info@sondervick.nl 

Op het Sondervick College kunnen leerlingen terecht voor vmbo, mavo XL, havo, atheneum en gymnasium en tweetalig onderwijs op vwo- en havo-niveau. Het Sondervick College kent een lange traditie van goed onderwijs en in de afgelopen jaren is dat onderwijs nog rijker gemaakt door tal van projecten in samenwerking met ROC, HBO en universiteiten. De hoofdleerlijnen binnen de opleidingen zijn zodanig consistent gemaakt dat leerlingen kunnen doorlopen in het vervolgonderwijs.

De opleidingen hebben elk een brugperiode. Leerling, ouders en mentor kunnen het eerste jaar gebruiken om samen te ontdekken welke opleiding het beste bij de leerling past. Voor de determinatie en overgang naar een volgend leerjaar zijn niet alleen cijfers van belang, maar ook vaardigheden en persoonlijke eigenschappen.
Binnen de opleidingen werken teams, die over het onderwijs van de leerlingen gaan, wekelijks met elkaar de voortgang van het leerproces alsook organisatorische zaken. De mentor is hierin de spil en heeft een signalerende rol.

‘Vertrouwen, variatie, leren en ontwikkelen, durf te denken, te delen en te doen’ zijn kernwaarden op onze school.