Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen. Klik hier voor meer informatie over cookies.

Ja, ik ga akkoord Nee, ik ga niet akkoord X

De scholen en locaties

Op zoek naar informatie over een OMO-school? Hier vind je per school het aanbod, het profiel, contactinformatie en een link naar de website van een school.

Sondervick College

Rector: Monique van Roosmalen
http://www.sondervick.nl

Tel: 040 - 2309444
E-mail: info@sondervick.nl 

Het Sondervick College is een school voor vmbo basis/kader, mavo, havo en vwo. Prachtig gelegen op de Kempen Campus in Veldhoven. Iedere leerling heeft een eigen gebouw als uitvalsbasis. Dat is fijn, want dat voelt veilig en vertrouwd. Zo hebben onze leerlingen de voordelen en faciliteiten van een grote school, maar ervaren ze de gemoedelijke sfeer van een kleine school. Bij de opleidingen mavo, havo en vwo kunnen leerlingen kiezen voor tweetalig onderwijs (TTO).

We vinden het belangrijk dat leerlingen zich thuis voelen op onze school en dat ze ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Leerlingen leren niet alleen ín school, maar ook erbuiten. Ze gaan regelmatig op pad om wat ze op school leren te koppelen aan de wereld om hen heen. We werken hiervoor samen met diverse bedrijven en organisaties uit Veldhoven en omgeving.

‘Vertrouwen, variatie, leren en ontwikkelen, durf te denken, te delen en te doen’ zijn kernwaarden op onze school.